SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Tehetséggondozó nyári tábor hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek részére

2017.04.29

Jó ügy gazdája: OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány
Adományok összege: 51 000 FtAz OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány 2010-es alakulása óta legfőbb céljának a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, azon belül is legfőképpen a roma származásúak támogatását tűzte ki. A sport, a zene, a képzőművészetek, a humán és a reáltárgyak vonatkozásában kiemelkedő fiatalok számára is lehetőségeket kínálunk tehetségük kibontakoztatásához.

Ahhoz, hogy minél hatékonyabban tudjuk támogatni a gyerekeket, szeretnénk egy bentlakásos egy hetes nyári tábort szervezni, ahol csak a tehetségterületüknek megfelelő foglalkozásokon vesznek majd részt. A tábor végén lehetőséget biztosítunk minden résztvevőnek, hogy egy gálán nagy közönség és a sajtó előtt megmutathassa, mit tud.

A jelenlegi gyűjtés célja, hogy minél több fiatalnak biztosítani tudjuk a táborban való részvételt. A tábor minimum létszáma 10, maximum 50 fő. Egy gyermek egy heti táborozására kb. 50.000 forintot számoltunk, melyben benne van a szállás, étkezés, belépők, foglalkozások, felszerelések. Minél többet sikerül gyűjtenünk, annál több helyet tudunk biztosítani a tehetséges fiataloknak, hogy megvalósíthassák álmaikat.

Alapítványunk tevékenységéről további információt találhat a www.opaltehetseg.hu oldalon vagy a Facebookon (https://www.facebook.com/opalalapitvany/?ref=aymt_homepage_panel).

Mindenkinek köszönjük a támogatást és reméljük, hogy minél több ifjú tehetségnek segíthetünk elindulni a saját útján.Követeknek

Gyertek és fussatok velünk, hogy minél röbb tehetséges gyermeket tudjunk táboroztatni!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

51 000 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok