Molnár Vanda

TÁMOGASS!

A sport jótékony hatása

Egyéni események
folyamatos

A tehetség csendben alakul ki, de a jellem a világ viharaiban.
Johann Wolfgang von Goethe

Biztos vagyok abban, hogy az életben nem az számít ki honnan jött, hanem az, hogy merre tart. Egy mélyszegénységben felnövő gyermek is lehet legalább annyira tehetséges, mint bárki más. Azért szervez az OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány nyári tábort, hogy ezek a gyerekek is megmutathassák mire is képesek. Segítsünk együtt, hogy megvalósulhasson a tehetséggondozó tábor, ezzel valóra váltva egy gyermek álmát! :)

Mivel mindig is fontos volt számomra a sport, így most is ezzel szeretném felhívni a figyelmet a tehetséges gyermekekre. Megtett km-eim örökbefogadásával hozzájárulhat, hogy minél több gyermek vehessen részt a nyári táborban. Nem kell nagy összegre gondolni, már egy csoki ára is sokat segíthet, hiszen tudjuk: sok kicsi sokra megy!
Események:
22. Coca cola Női futógála
2. PFB-Skanzenfutás
2. Éjszakai Panorámafutás

E-mail: opalalapitvany@gmail.com
Tel.: 30/2121-364; 30/4957-150
Számlaszám: 10103056-04144700-01003006 (Budapest Bank)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Tehetséggondozó nyári tábor hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek részére

Az OPÁL Tehetséggondozó Alapítvány 2010-es alakulása óta legfőbb céljának a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, azon belül is legfőképpen a roma származásúak támogatását tűzte ki. A sport, a zene, a képzőművészetek, a humán és a reáltárgyak vonatkozásában kiemelkedő fiatalok számára is lehetőségeket kínálunk tehetségük kibontakoztatásához.

Ahhoz, hogy minél hatékonyabban tudjuk támogatni a gyerekeket, szeretnénk egy bentlakásos egy hetes nyári tábort szervezni, ahol csak a tehetségterületüknek megfelelő foglalkozásokon vesznek majd részt. A tábor végén lehetőséget biztosítunk minden résztvevőnek, hogy egy gálán nagy közönség és a sajtó előtt megmutathassa, mit tud.

A jelenlegi gyűjtés célja, hogy minél több fiatalnak biztosítani tudjuk a táborban való részvételt. A tábor minimum létszáma 10, maximum 50 fő. Egy gyermek egy heti táborozására kb. 50.000 forintot számoltunk, melyben benne van a szállás, étkezés, belépők, foglalkozások, felszerelések. Minél többet sikerül gyűjtenünk, annál több helyet tudunk biztosítani a tehetséges fiataloknak, hogy megvalósíthassák álmaikat.

Alapítványunk tevékenységéről további információt találhat a www.opaltehetseg.hu oldalon vagy a Facebookon (https://www.facebook.com/opalalapitvany/?ref=aymt_homepage_panel).

Mindenkinek köszönjük a támogatást és reméljük, hogy minél több ifjú tehetségnek segíthetünk elindulni a saját útján.

Adományozók listája

2017-05-15 anonim 1 000Ft Hajrá!
2017-06-26 vera 5 000Ft Hajrá!
2017-06-27 anonim 10 000Ft